Wat is het voordeel van een aankoopmakelaar?

Omdat een aankoopmakelaar alleen gespecialiseerd is in de aankoop van huizen, is hij onafhankelijker dan een traditionele (verkopende) makelaar. de-aankoper kan daarom extra scherp onderhandelen.

Daarnaast kan de-aankoper vanwege de ervaring vaak wat extra voordelen behalen bij het regelen van een taxatie en bij het afsluiten van een hypotheek.

Bereken direct uw voordeel
aankoopmakelaar de-aankoper utrecht oude gracht

Zelfstandig en helder!

Aankoopmakelaar de-aankoper verleent maar één dienst, namelijk aankopen. Dit maakt de-aankoper anders dan de ‘gewone’ (verkoop) makelaars.

Bij een aankoopmakelaar hoeft u zich geen zorgen te maken om belangenverstrengeling. de-aankoper hoeft in de toekomst namelijk geen woning te verkopen aan de makelaar bij wie hij het nu aankoopt. Deze vrijheid zorgt ervoor dat de-aankoper tot het uiterste kan onderhandelen!

Bekijk hier een video met de uitleg van de NVM over het verschil tussen een gewone makelaar en een aankoopmakelaar.

Bekijk de uitleg van de NVM

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een professionele adviseur die alleen uw belangen behartigt en u adviseert tijdens het gehele aankoopproces. Hierbij heeft de-aankoper hetzelfde doel voor ogen als u: een scherpe onderhandeling.

Voor deze dienstverlening hanteert de-aankoper aantrekkelijke tarieven, bestaande uit een starttarief en een makelaarscourtage in de vorm van een procentuele opslag.

Vanaf het moment dat u uw droomhuis vindt tot aan de sleutel overhandiging, de-aankoper zal u begeleiden waar u dat wenst.

U kunt de-aankoper elke werkdag bereiken op 030 – 21 203 54.

Klanten beoordelen ons met een 9,4

Neem direct contact op
aankoopmakelaar in utrecht Bermuurde Weerd Oostzijde 21

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact