De voordelen

Home/De voordelen

Wat is het voordeel van een aankoopmakelaar?

Omdat een aankoopmakelaar alleen gespecialiseerd is in de aankoop van huizen, is hij onafhankelijker dan een traditionele (verkopende) makelaar. de-aankoper kan daarom extra scherp onderhandelen.

Daarnaast kan de-aankoper vanwege de ervaring vaak wat extra voordelen behalen bij het regelen van een taxatie en bij het afsluiten van een hypotheek.

Bereken uw voordeel!

Zelfstandig en helder!

Aankoopmakelaar de-aankoper verleent maar één dienst, namelijk aankopen. Dit maakt de-aankoper anders dan de ‘gewone’ (verkoop) makelaars.

Bij een aankoopmakelaar hoeft u zich geen zorgen te maken om belangenverstrengeling. de-aankoper hoeft in de toekomst namelijk geen woning te verkopen aan de makelaar bij wie hij het nu aankoopt. Deze vrijheid zorgt ervoor dat de-aankoper tot het uiterste kan onderhandelen!

Bekijk hier een video met de uitleg van de NVM over het verschil tussen een gewone makelaar en een aankoopmakelaar:

Wat doet een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een professionele adviseur die alleen uw belangen behartigt en u adviseert tijdens het gehele aankoopproces. Hierbij heeft de-aankoper hetzelfde doel voor ogen als u: een scherpe onderhandeling.

Voor deze dienstverlening hanteert de-aankoper aantrekkelijke tarieven, bestaande uit een starttarief en een makelaarscourtage in de vorm van een procentuele opslag.

Vanaf het moment dat u uw droomhuis vindt tot aan de sleutel overhandiging, de-aankoper zal u begeleiden waar u dat wenst.

U kunt de-aankoper elke werkdag bereiken op 030 – 21 203 54.