Best beoordeelde aankoopmakelaar van Utrecht

Bij de zoektocht naar een nieuw huis wilt u een ervaren partij die met u meedenkt en zijn kennis en kunde inzet om tot het gewenste resultaat te komen. de-aankoper is al jaren als één van de grootste en best beoordeelde aankoopmakelaars actief in de Utrechtse woningmarkt en de nabije omgeving. In de afgelopen jaren hebben vele honderden mensen samen met de de-aankoper al een woning gekocht.

de-aankoper is een onafhankelijke aankoopmakelaar. Dit heeft voor u als koper veel voordelen. de-aankoper dient maar één partij en dat is de koper. Zo wordt er altijd in uw voordeel gehandeld en is er nooit belangenverstrengeling. Door deze focus kan de-aankoper aantrekkelijke tarieven hanteren. En dankzij de transparante werkwijze weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is.

aankoopmakelaar de-aankoper utrecht Dom

Wat vinden anderen van de-aankoper?

Per jaar koopt de-aankoper circa 175 huizen aan. Al deze huizenkopers beoordelen de-aankoper gemiddeld met een 9,4! Op het gebied van marktkennis, enthousiasme, het nakomen van afspraken en de snelheid van reageren: de-aankoper doet wat hij belooft!

We zijn trots op de hoeveelheid tevreden huizenkopers. Bent u benieuwd naar de reacties van onze klanten? Lees de vele ervaringen.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact