Ontmoet de aankoopmakelaar van Utrecht!

Het team van aankoopmakelaar de-aankoper bestaat uit Menno Grandia, Wietse Grandia en Julie Groen. De twee aankoopmakelaars zijn Menno en Wietse. Zij zijn 100% NVM aankoopmakelaar (Register Makelaar Taxateur). Omdat wij met een relatief klein team werken, kunnen we snel schakelen.

Maakt u voor het eerst kennis met aankoopmakelaar de-aankoper? Dan is de kans groot dat u Julie aan de telefoon krijgt. Zij plant de afspraken in met onze aankoopmakelaars Menno Grandia en Wietse Grandia.

We stellen het team hieronder graag uitgebreider aan u voor:

de-aankoper beste aankoopmakelaar utrecht

Team

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Menno Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Menno Grandia RMT

Menno Grandia
RMT (Register Makelaar Taxateur)

Aankoopmakelaar Menno Grandia is een gedreven Register Aankoopmakelaar met een scherpe focus op een goed resultaat voor zijn klant. Menno is de oprichter en eigenaar van de-aankoper en aankoopmakelaar-exclusief.

Menno is vanaf 2003 werkzaam in de makelaardij en heeft eerst jaren als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur gewerkt. Gaandeweg heeft Menno zich gespecialiseerd als aankoopmakelaar in Utrecht. Hij is de eerste en de enige NVM makelaar die 100% aankoopmakelaar is in Utrecht. Met de-aankoperEXCLUSIEF richt hij zich ook op de aankoop van objecten in het luxe segment en het luxe huizenaanbod in de regio Utrecht.

Als aankoopmakelaar werkt Menno in de relatief korte en intensieve trajecten samen met de klant naar een overeenkomst en een goede overdracht. De transparante en duidelijke manier van werken, wordt door veel mensen als prettig ervaren. Zo weet hij veel mensen te motiveren om de-aankoper in te schakelen bij de grootste aankoop van hun leven!

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Wietse Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Wietse Grandia RMT

Wietse Grandia
RMT (Register Makelaar Taxateur)

Wietse Gradia is sinds 2017 erkend RMT (Register Aankoopmakelaar). Hij heeft in 2013 eerst zijn economische studie in Groningen afgerond en een tijd werkervaring bij L’Oréal en IBM opgedaan. Omdat de makelaardij aan hem bleef trekken, besloot hij zich tot Register Makelaar Taxateur op te leiden en de overstap naar de-aankoper te maken. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan in de dynamische Utrechtse huizenmarkt en is uitgegroeid tot een sympathieke aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaars Wietse en Menno zijn broers en kennen elkaar dus door en door. Sinds de start van de samenwerking in 2014 is er een goed geolied bedrijf ontstaan.

De ervaren en bedachtzame werkwijze van Wietse spreekt veel kopers aan. Het is dan ook niet verrassend dat er veel familie en bekenden van zijn kopers terugkeren om hem in te schakelen als aankoopmakelaar in Utrecht.

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Julie Groen Front Office
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Julie Groen Front Office

Julie Groen
Front Office

Voor velen is Julie de eerste kennismaking met de-aankoper. Ze is enthousiast, doortastend en ervaren. Van afspraken inplannen tot een kaartje sturen, Julie regelt het!

Julie heeft een opleiding Makelaardij afgerond en daarna werkervaring opgedaan bij verschillende grote bedrijven in de sales en op operationeel vlak. In de tussentijd heeft ze de opleiding tot patissier gevolgd. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon, en dus is Julie sinds een paar jaar weer terug in de makelaardij!

Het succes van de-aankoper binnen de Utrechtse makelaardij en de dynamiek van het aankopen, wakkerde haar enthousiasme aan om de overstap te maken. Julie is een welkome aanvulling op een snel groeiend bedrijf als de-aankoper en is sinds 2017 een vast gezicht binnen het team.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.