Wie zijn wij?

Home/Wie zijn wij?

Menno Grandia RMT (Register Makelaar Taxateur)

Menno is oprichter en eigenaar van de-aankoper.nl. Hij is een gedreven Register Makelaar met een scherpe focus op een goed resultaat voor zijn klant.

Vanaf 2003 is Menno werkzaam in de makelaardij en heeft hij bij diverse bedrijven in de keuken gekeken. Na jaren te hebben gewerkt als verkoopmakelaar en taxateur heeft Menno zich gespecialiseerd als aankoopmakelaar in Utrecht.

Menno is de eerste en de enige NVM makelaar die 100% aankoopmakelaar is in Utrecht. Hij verkoopt niet en hij taxeert niet. Dat is ook waar het verschil voor de klant gemaakt wordt. Alles draait bij Menno om aankopen.

In de relatief korte en intensieve trajecten werkt Menno samen met de klant naar een overeenkomst en een goede overdracht. Door zijn transparante en duidelijke manier van werken, weet hij veel mensen te motiveren om de-aankoper.nl in te schakelen bij de grootste aankoop van hun leven.

Wietse Grandia KRMT (Kandidaat Register Makelaar Taxateur)

Enige tijd nadat Wietse in 2013 zijn economische studie in Groningen afrondde, begon de makelaardij te trekken. Na werkervaringen bij L’Oréal en IBM heeft hij de overstap gemaakt naar de-aankoper.nl. Hij is uitgegroeid tot een waardevolle aankoopmakelaar die zeer veel ervaring heeft opgedaan in de dynamische Utrechtse huizenmarkt.

Wietse heeft reeds zijn tweede makelaarstitel behaald en momenteel is hij goed op weg om ook zijn uiteindelijke RMT (Register Makelaar Taxateur) titel binnen te slepen. De ervaren en bedachtzame werkwijze van Wietse spreekt veel kopers aan en het is dan ook niet verrassend dat er veel familie en bekenden van zijn kopers terugkeren om hem in te schakelen voor een aankoop in Utrecht.

Wietse en Menno zijn broers en kennen elkaar dus door en door. Door de samenwerking vanaf 2014 is een goed geolied bedrijf ontstaan.

Julie Groen

Julie is voor velen de eerste kennismaking met ons bedrijf. Enthousiast, doortastend en ervaren.. dat zijn de eigenschappen die onmisbaar zijn als verantwoordelijke van de binnendienst. Julie regelt het!

Naast haar opleiding Makelaardij en de jaren werkervaring binnen het vak heeft ze de opleiding tot patissier gevolgd. Na haar eigen bedrijfje gehad te hebben heeft ze meerdere ervaringen op gedaan in de sales en op operationeel vlak bij verschillende grote bedrijven.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus is Julie sinds een paar jaar weer terug in de makelaardij. De positie van de-aankoper binnen de Utrechtse makelaardij en de dynamiek van het aankopen heeft haar doen besluiten om de overstap te maken. Sinds 2017 maakt Julie deel uit van het team van de‑aankoper in Utrecht. Een mooie ontwikkeling voor een snel groeiend bedrijf als de‑aankoper.