Ontmoet de aankoopmakelaar van Utrecht!

Het team van aankoopmakelaar de-aankoper bestaat uit Menno Grandia, Wietse Grandia en Julie Groen. De twee aankoopmakelaars zijn Menno en Wietse. Zij zijn 100% NVM aankoopmakelaar (Register Makelaar). Omdat wij met een relatief klein team werken, kunnen we snel schakelen.

Maakt u voor het eerst kennis met aankoopmakelaar de-aankoper? Dan is de kans groot dat u Julie aan de telefoon krijgt. Zij plant de afspraken in met onze aankoopmakelaars Menno Grandia en Wietse Grandia.

We stellen het team hieronder graag uitgebreider aan u voor:

de-aankoper beste aankoopmakelaar utrecht

Team

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Menno Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Menno Grandia RMT

Menno Grandia RM (Register Makelaar)

Aankoopmakelaar Menno Grandia is een gedreven Register Makelaar met een scherpe focus op een goed resultaat voor zijn klant. Menno is de oprichter en eigenaar van aankoopmakelaarskantoren de-aankoper en aankoopmakelaar-exclusief.

Menno is circa 17 jaar werkzaam in de makelaardij en heeft eerst jaren als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en taxateur gewerkt. Gaandeweg heeft Menno zich gespecialiseerd als aankoopmakelaar in Utrecht. Hij is de eerste en nog steeds de enige NVM makelaar die 100% aankoopmakelaar is in Utrecht. Die focus is belangrijk en geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt als aankoopmakelaar. Hier wordt het verschil gemaakt met de concurrentie.

Met de-aankoperEXCLUSIEF richt hij zich op de aankoop van objecten in het luxe segment en het luxe huizenaanbod in de regio Utrecht. In het luxe segment liggen momenteel veel kansen, maar is ook de druk erg hoog. Een goed doordachte strategie kan je zomaar een woning opleveren tegen een lagere prijs dan dat je voor ogen had.

Als aankoopmakelaar werkt Menno in de relatief korte en intensieve trajecten samen met de klant naar een overeenkomst en een goede overdracht. Zijn transparante en no-nonsense manier van werken, wordt door veel mensen als prettig ervaren. Zo weet hij veel mensen te motiveren om de-aankoper in te schakelen bij veelal de grootste aankoop van hun leven!

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Wietse Grandia RMT
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Wietse Grandia RMT

Wietse Grandia RM (Register Makelaar)

Wietse Grandia is al weer vijf jaar NVM aankoopmakelaar. Hij is net als Menno ingeschreven in het register van makelaars. Wietse heeft na het afronden van zijn economische studie in Groningen werkervaring bij grote bedrijven als L’Oréal en IBM opgedaan.

Omdat de makelaardij bleef trekken, besloot hij zich tot Register Makelaar op te leiden en de overstap naar de-aankoper in Utrecht te maken. Sindsdien heeft hij heel veel ervaring opgedaan in de dynamische Utrechtse huizenmarkt en is door zijn grote aantal aankopen, uitgegroeid tot één van de meest ervaren aankoopmakelaars van dit moment in Utrecht.

Naast werken woont Wietse ook in Utrecht. Hij woont samen met Emma en zoon Willem in de ‘Vogelenbuurt’. Een wijk vol karakter, lekker dicht bij de stad en bij het kantoor van de-aankoper. Vaak op de fiets dus!

Aankoopmakelaars Wietse en Menno zijn broers en kennen elkaar door en door en vullen elkaar uitstekend aan. Sinds de start van de samenwerking in 2014 is er een goed geolied bedrijf ontstaan.

De ervaren en bedachtzame werkwijze van Wietse spreekt veel kopers aan. Het is dan ook niet verrassend dat er veel familie en bekenden van zijn kopers terugkeren om hem in te schakelen als aankoopmakelaar in Utrecht.

de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Julie Groen Front Office
de-aankoper NVM aankoopmakelaar Utrecht Julie Groen Front Office

Julie Groen
Front Office

Voor velen is Julie de eerste kennismaking met de-aankoper. Ze is enthousiast, doortastend en ervaren. Van afspraken inplannen tot een kaartje sturen, Julie regelt het!

Julie heeft een opleiding Makelaardij afgerond en daarna werkervaring opgedaan bij verschillende grote bedrijven in de sales en op operationeel vlak. In de tussentijd heeft ze de opleiding tot patissier gevolgd. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kon, en dus is Julie sinds een paar jaar weer terug in de makelaardij!

Het succes van de-aankoper binnen de Utrechtse makelaardij en de dynamiek van het aankopen, wakkerde haar enthousiasme aan om de overstap te maken. Julie is een welkome aanvulling op een snel groeiend bedrijf als de-aankoper en is sinds 2017 een vast gezicht binnen het team.

Al een huis op het oog?

Bij de aankoop van een woning is het belangrijk dat u snel handelt.
Neem direct contact met ons op om de beste aanpak te bespreken.

Bel 030 21 203 54
Contact